Vrouwen van Sereen Uitvaartverzorging


Wij zijn vrouwen die met hoofd en hart uitvaarten verzorgen.

Het hoofd staat voor onze professionaliteit en onze ruime ervaring. Wij weten wat er mogelijk is en houden een goed overzicht. Het hart staat voor ons inlevingsvermogen en onze zorgzaamheid. Hoofd en hart zijn voelbaar in alle keuzes die door ons aan u worden voorgelegd.

Wij beseffen heel goed dat wij op een intens moment in uw leven komen en zijn meer dan bereid om alles uit de kast halen om u bij te staan zodat afscheid kan worden genomen op een manier die aansluit bij wie iemand was en wie diegene achterlaat.

Vrouwen van Sereen is de laatste jaren gegroeid tot een onderneming met een hecht team. Wij nemen tijd om u te leren kennen, denken met u mee, houden het overzicht en zijn steeds weer in staat om de organisatie van de uitvaart, waar veel praktische zaken te regelen zijn, te combineren met rust, vertrouwen en warmte.

Goed kunnen terugkijken op een warm en persoonlijk afscheid biedt veel troost en helpt u die eerste moeilijke periode door te komen.

Vrouwen van Sereen verzorgt met grote betrokkenheid en kennis van zaken uitvaarten in de gemeenten Edam-Volendam, WaterlandPurmerend en omstreken.

U kunt ons dag en nacht bereiken via

0299 - 320071

Recensies

Wilt u uw ervaringen over de begeleiding van Sereen met anderen delen of wilt u de ervaringen van anderen lezen?
Lees onze recensies »

Blog

In een blog vertellen de vrouwen van Sereen over de mooie, ontroerende, bijzondere en soms zelfs grappige kanten van hun vak. Benieuwd?
Lees meer »