Vrouwen van Sereen

Activiteiten


Voorlichting
Sereen organiseert regelmatig bijeenkomsten waarin veel informatie over mogelijkheden en alternatieven bij een uitvaart worden uitgewisseld. ’Stilstaan bij’ en ’inspiratie opdoen’ zijn op deze bijeenkomsten de sleutelwoorden.

Wereldlichtjesdag
Vanaf 2011 neemt Sereen Uitvaartverzorging jaarlijks de organisatie van Wereldlichtjesdag op zich in de gemeente Edam-Volendam. Het zijn allemaal bijeenkomsten vol aandacht en symboliek geweest, onder meer door het aansteken van lichtjes, muziek en mooie woorden. Ook dit jaar zal er op 8 december een bijeenkomst plaatsvinden in het Stolphoevekerkje aan het Kolfschotenplein in Volendam.

Wijnwandeling in Edam op vrijdag 22 juni 2018
Ook wij doen dit jaar weer mee met de jaarlijkse wijnwandeling in Edam. Op 19 mei worden op de Dam de glazen verkocht voor dit populaire evenement. De verkoop start om 10.00 uur, de glazen waren vorig jaar binnen een half uur uitverkocht.
Het glas is het ’toegangbewijs’ voor het evenement en daarmee kunt u op vrijdagavond de 22 juni tussen 19.00 en 22.00 uur bij ca. 25 ondernemers een wijntje komen proeven.