Vrouwen van Sereen

Lieve woorden van mooie mensen


Naam:rim mars
Bericht:ik heb veel van jullie recencies gelezen en heb daar bijna niets meer aan toe te voegen, mijn man had zich geen mooiere uitvaart kunnen wensen allemaal perfect geregeld door Regina zij had vooral ook een luisterend oor en nam ook alle tijd die nodig was ook was er zeker een compliment voor jullie wat de dragers betrof zo eervol ,perfect ( heb het nog nooit eerder zo mee gemaakt) wij willen jullie erg bedanken voor de mooie en goed verzorgde uitvaart.
 

Naam:Mary
Bericht:Heel goed gevoel hadden wij bij Sereen.
Mijn schoonmoeder had het niet beter kunnen treffen.Was in goede handen.
Het ging zo vanzelfsprekend allemaal.
En dachten met ons mee,heel belangrijk.
Als ik een cijfer zou mogen geven,dan zeker een 10.
 

Naam:Peggy De Jongh
Bericht:Lieve dames,

Namens onze familie wil ik jullie laten weten dat wij zo ontzettend dankbaar zijn voor jullie geweldige zorg na het overlijden van mijn moeder. Rina, met name jij hebt dag en nacht voor ons klaar gestaan en ervoor gezorgd dat wij terugkijken op een heel mooi afscheid in de kerk van Ransdorp. Niks was teveel en vergeleken met andere uitvaartorganisaties heb jij alles uit handen genomen. Dit was zeer prettig, aangezien afscheid nemen van een dierbare al zwaar genoeg is. Je hebt ons de tijd gegeven en met ons nagedacht over hoe wij een zo mooi mogelijk afscheid voor haar konden organiseren. Deze uitvaart was mijn moeder ten voeten uit. Nogmaals dank, wij hadden ons geen betere service en afscheid kunnen wensen.
 

Naam:Frank Schilder
Bericht:Zéér professionele en warme begeleiding bij de uitvaart van mijn vader. Nog in het bijzijn van mijn vader de juiste adviezen gehad om zo de laatste wens van mijn vader in te willigen. Sylvia verstaat de kunst om "onzichtbaar aanwezig" te zijn om werkelijk alles in goede banen de leiden. Daarmee was het zéker niet gedaan. Ook de warme en oh zo belangrijke nazorg is van hoog niveau.
 

Naam:Yvonne Picavet
Bericht:Afgelopen juni overleed op een avond mijn vader.De volgend dag belde ik Sereen. Daar kwam ik in contact met Rina. We kwamen in een warm bad terecht.Alle dingen die geregeld moesten worden en alle zorgen werden uit je handen genomen. Overal werd aan gedacht. Dit werd met zoveel liefde en aandacht gedaan. Mijn vader heeft 5 dagen in het afscheidshuis gelegen. We konden er altijd heen en elk verzoek was geen probleem. Bedankt lieve Rina en Sereen dat jullie mijn vader een waardig afscheid hebben gegeven.
 

Naam:Loes
Bericht:Lieve vrouwen van Sereen, in het bijzonder Rina, dank voor de begeleiding na het plotseling overlijden van mijn man. Niets was te veel, alles was mogelijk en fijn dat er meegedacht werd met alles wat er geregeld moest worden. Zo hebben wij samen met onze familie er een warm en waardevol afscheid van gemaakt. Nogmaals dank!
 

Naam:Sonja van Beers
Bericht:Zoveel aandacht en zo op maat, TOP
 

Naam:Jemnah Zwart
Bericht:Ondanks dat we allemaal heel verdrietig waren was het zo fijn om de vrouwen van Sereen om ons heen te hebben na de dood van me vader. Ze luisterden ontzettend goed naar hoe wij het wilden en denken zo goed mee. Alles kan. Een lach en een traan nergens doen ze moeilijk over. Ook de nazorg die ze verlenen gewoon weg zo blij met ze. Dank jullie wel lieve vrouwen! Liefs Jemnah
 

Naam:Stefanie Schouten
Bericht:Zonder deze vrouwen had mijn mamsie nooit zo een prachtige uitvaart gehad. Mijn moeder heeft het zelf allemaal kunnen vertellen aan Sylvia een half jaar geleden, hoe ze het graag wilde hebben op haar laatste feestje. Want ondanks dat het erg verdrietig was, was het ook prachtig mooi en was de liefde voelbaar. De vrouwen van sereen zijn echt mensen die werken met hun hart en hun gevoel. Dank jullie wel! Liefs van mij xx
 

Naam:Familie Vink
Bericht:Toen onze moeder onverwacht overleed, moesten wij ineens een uitvaartondernemer kiezen. Een ding waren we het over eens "geen mannen in zwarte pakken". Wij kozen voor Vrouwen van Sereen. Al meteen na de eerste ontmoeting met Rina was duidelijk dat we een goede keus hadden gemaakt. Al het "zakelijke" werd ons uit handen genomen, er werd met ons meegedacht. Fantastisch! Dit leidde tot een mooi en warm afscheid in de geest van onze moeder.
 

Naam:Anoniem
Bericht:Lieve meiden,
Ik heb gisteren een uitvaart bijgewoond onder jullie begeleiding en er moet mij iets van het hart. Ik heb bewondering voor jullie, de rust! Ik heb iets moois gezien, iets menselijks gezien, Rina brak maar herstelde zich zo goed. Het was zo puur en zo intens. Ik heb jullie gevoeld en dat voelde zo goed, zo zacht. Zo meegaan met de tijd van nu. De wensen van de overledene en dierbaren voorop. Ik kan alleen maar zeggen: petje af. Zo hoort een uitvaart te zijn! Bedankt!
 

Naam:Tilly de Mooij
Bericht:Op 17 juli 2014 overleed mijn moeder. Via het Hospice in Vrijheid in Purmerend werd ik voor het eerst in contact gebracht met Sereen. Omdat Sylvia van Leeuwen met vakantie was, heeft haar collega alles geregeld. Grote bewondering voor haar, hoe zij in een voor haar ook moeilijke periode rond het verlies van haar vrienden bij de ramp MH17, toch deze crematie naar volle tevredenheid heeft geregeld. Helaas moest ik vorig jaar weer contact opnemen met Sereen. Dit keer omdat mijn lieve man, met een uitzichtloze ziekte, besloten had tot euthanasie. Tussen het besluit en het werkelijke overlijden zaten drie lange maanden. Na een intens eerste gesprek heeft Sylvia de taak op zich genomen om ons hierbij te begeleiden. Een intensieve tijd volgde met veel contactmomenten. Alleen al met de rouwkaart zijn wij vier weken bezig geweest. Een kist waarop het sabel van mijn echtgenoot werd bevestigd als laatste groet, zo bijzonder. De foto's met de muziek, zo mooi samengevoegd door het crematorium Schagerkogge in Schagen. Een indrukwekkend gecreëerd bloemstuk op drijfhout voor op de kist wat op het laatst op de kist werd gezet. Al mijn man zijn wensen zijn uitgevoerd waardoor 10 november 2017 een prachtig eerbetoon aan zijn leven is geworden. Mijn zoon en ik kunnen met een goed gevoel terugkijken op een mooi en waardig afscheid. Hoewel ik ons contact mis, hoop ik Sereen voorlopig niet meer nodig te hebben. Ik zal Sereen aan iedereen in mijn omgeving aanbevelen.
 

Naam:Pim Kooper
Bericht:Vandaag afscheid genomen van onze lieve moeder, dank aan Sereen Uitvaart, een hele persoonlijke, warme en lieve begeleiding. Zo kan het dus ook!
Sylvia heel veel lieve dank
X Pim en Els
 

Naam:Corrie Tromp
Bericht:Wat is het fijn om Sylvia, Linda en Rommy om je heen te hebben als je ineens geconfronteerd wordt met het overlijden van je vader.
Zij ontzorgen en verzorgen! Op zo'n manier dat we kunnen terugkijken op een mooie, intense en emotionele week die we met elkaar hebben beleefd. Papa heeft een uitvaart gekregen die recht heeft gedaan aan hoe hij in het leven stond. Heel erg bedankt daarvoor.
Namens de familie Tromp, Corrie
 

Naam:Nel
Bericht:Lieve Sylvia, Rommy en Linda. Wij zijn jullie zeer dankbaar voor de geweldige, liefdevolle en spontane begeleiding voor en tijdens de crematie van Klaas. Jullie hebben geluisterd en heel goed aangevoeld wat we wilden en samen hebben we een prachtig afscheid voor Klaas verzorgd. Jullie hulp voelde als een warme deken om ons heen. Heel veel dank daar voor. Liefs Nel, kinderen en kleinkinderen
 

 

Recensie schrijven?

Wilt u uw ervaringen over de begeleiding door de Vrouwen van Sereen met anderen delen of uw mening geven over deze site, dan kunt u op deze pagina een reactie plaatsen.