Karin Tolsma


 Ik ben uitvaartbegeleidster bij Vrouwen van Sereen.

Voordat ik uitvaartbegeleidster werd, heb ik jarenlang bij een reisorganisatie gewerkt. Mensen begrijpen vaak niet dat ik deze wereld van verre bestemmingen en nieuwe avonturen heb verruild voor het vak als uitvaartbegeleidster. Hoewel ik genoot van mijn werk, begon ik na verloop van tijd te beseffen dat er iets ontbrak, iets wezenlijks dat mijn werk diepgaander en zinvoller kon maken.

Tijdens de ziekte van een dierbaar familielid werd de drang om meer te kunnen betekenen voor mensen steeds sterker. Ik ontmoette een aantal mooie mensen en mijn definitieve keuze voor het vak was gemaakt. 

Ik vind het heel bijzonder om in zo’n intieme week, direct na het verlies van een dierbare, bij families thuis te mogen komen. Dankbaar voor het vertrouwen dat ik krijg, probeer ik naast het regelen van alle praktische zaken, samen met de familie invulling te geven aan het afscheid van hun dierbare. Door te luisteren en te praten, door suggesties en adviezen te geven komen we tot een uniek afscheid dat troost biedt en in alle opzichten recht doet aan het leven van hun dierbare.

Bij Vrouwen van Sereen streven we ernaar om elke uitvaart uniek en betekenisvol te maken. We staan voor warmte, betrokkenheid en professionaliteit. Ik ben dankbaar dat ik deel mag uitmaken van dit bijzondere team en dat ik families mag ondersteunen tijdens hun reis door rouw en verlies.

U kunt mij bereiken op: 06 - 53 256 781 of 0299 - 32 00 71