Linda Anthony


Soms is het lastig voor nabestaanden om te midden van alle emoties en het vele bezoek van familie en belangstellenden de tijd en rust te vinden om een in memoriam te schrijven.

Naast mijn werk als uitvaartbegeleidster help ik nabestaanden bij het schrijven van het levensverhaal van de overledene. Ik vraag naar zijn of haar persoonlijkheid en ben altijd benieuwd naar wat mensen dreef, wat hun passie was, wat hun dromen waren en wat ermee is gebeurd. Uiteindelijk gaat het erom dat je een volledig beeld van iemand krijgt en zijn unieke eigenschappen en karakter benoemt.

Vaak vinden nabestaanden het fijn om over het leven van de overledene te praten en mooie herinneringen op te halen. Ik stem altijd af wat wel of niet wordt verteld. Het is immers het verhaal van de familie zelf, niet mijn verhaal. Ik kom bij mensen thuis in een zeer moeilijke, misschien wel de moeilijkste, week van hun leven. Zij zijn in deze dagen vaak extra kwetsbaar en vertrouwen mij allerlei informatie toe. Daar ga ik discreet mee om. Ik ben integer en doe mijn werk met zeer veel compassie.

U kunt mij bereiken op: 06 - 10 369 306 of 0299 - 32 00 71