Lieve woorden van mooie mensen


Naam:Tamara
Bericht:Op 8 juli verloor ik mijn moeder. Mijn alles... Mijn vader had ik als jonge god al verloren toen ik nog een meisje was... als enigst kind stond ik nu begin 40 bovenaan de ladder... Mijn lieve Miranda heeft al eerder geschreven over de ongelofelijke steun die Sylvia, Regina en Rommy (en laten we Nanco ook niet vergeten als stille rots op de achtergrond) voor ons heeft betekend tijdens de grote tragedie ins ons leven het plotselinge overlijden van onze Karina in Karpathos. Ik zou vele pagina's kunnen vullen met woorden van dank en bewondering, het heeft een ware connectie gelegd. Nu wil ik het hebben over de steun die ik en mijn gezin, mijn man Marc en onze dochter Romee, hebben ervaren tijdens het verlies van ons blaadje van ons klavertje 4 Onze queen Mary.

Na zoveel verlies zou 8 juli in teken staan van een groot tuinfeest maar het veranderde in een hel.. Sylvia en Regina kwamen naar me toe terwijl ze zelf een feestje hadden. Ze hebben me geholpen om mijn moeder een koninklijk afscheid te geven echt waar. Het was zo mooi en zo sereen dat ik overal foto's van heb gemaakt ook om later aan onze dochter te laten zien. Ze is nog maar 7 jaar. Ik heb er boek van gemaakt die zo mooi is geworden dat ik het wel aan iedereen wil laten zien! Schoonheid troost, echt waar! Maar je hebt wel mensen nodig die je kunnen ondersteunen en die echt naast je gaan staan en dat kunnen de dames van Sereen. Het is een kunst om te troosten en zodanig te begeleiden dat het afscheid een echt onderdeel wordt van leven. Bellenblaaspost om onze Romee te helpen onderdeel te zijn van de mis... mensen begonnen spontaan foto's te nemen. Pastoor van Teijlingen samen met ons allemaal bellenblazen in de kerk. Regina heeft het later schoongemaakt... Een zakje zure matten gaf Sylvia aan de pastoor voor onze Romee... om stil van te worden... Ik heb het ervaren als een liefde... ik kan er geen ander woord voor vinden. Ik gun iedereen zo'n waardig en liefdevol afscheid. Lieve dames van Sereen wij zijn jullie heel dankbaar Liefs Marc Tamara en Romee Hansen
 

Naam:Familie van Rijn
Bericht:3 maanden geleden overleed mijn lieve man en onze lieve vader onverwachts. Dan staat je wereld even stil en voel je je verslagen. Maar dan zijn daar de vrouwen van Sereen.....
Vanaf het eerste telefoontje met Sylvia voelde wij ons gedragen en werden wij zo ontzettend liefdevol behandeld. We hadden 1000 vragen en op al die vragen gaven jullie geduldig antwoord. Sylvia en Rina , jullie zijn echt 2 lieverds! Vanaf de dag van overlijden tot aan de dag van de uitvaart zijn we zo goed begeleid. Niks was gek, alles was goed. De uitvaart is voor ons heel bijzonder geweest. Jullie namen die dag afscheid van ons met een knuffel, dat zegt alles over jullie! Sylvia en Rina, uit de grond van ons hart, dankjewel!
 

Naam:Fam. Blommestein
Bericht:Lieve vrouwen Van Sereen,
Het is nu een jaar gelden dat onze moeder is overleden en 9 maanden daarvoor hebben jullie ook de uitvaart van onze vader op zeer menslievende en uitermate professionele wijze verzorgd. Zowel Rina als Regina hebben alle twee heel veel moeite en inzet getoond om beide uitvaarten voor ons als kinderen en ook voor de overige familie zeer uniek te maken. Zowel in Coronatijd als onder "normale omstandigheden" kunnen wij deze uitvaartbegeleiding van harte aanbevelen en u zult ervaren hoe uniek deze mensen zijn. Tot zelfs een jaar na de uitvaart wordt er nog aandacht aan de nabestaanden gegegeven. Nogmaals onze hartelijke dank.
 

Naam:Ans Stolk
Bericht:Lieve Sylvia en team van Vrouwen van Sereen,

Het is al ruim een half jaar geleden dat mijn moeder overleed, maar nog vaak denk ik terug aan hoe fantastisch jullie het allemaal hebben geregeld. Zowel voor als na haar overlijden hebben wij het als gezin mogen ervaren als een warme deken. Vooral het moment dat mijn moeder door de prachtige zomernacht het huis en de straat uitgeleid werd, ontroerend mooi. En ook de attente nazorg, hartverwarmend.
Ik word blij als ik in een rouwannonce jullie mooie logo zie, dan denk ik "o wat fijn voor deze mensen dat zij ook voor Sereen hebben gekozen".
Nogmaals dank.
 

Naam:Miranda
Bericht:En weer hadden wij Sereen nodig, nu voor het overlijden van onze lieve pa, en weer waren ze van onschatbare waarde. We stellen ons geregeld de vraag: wat zouden wij zonder Regina, Sylvia en Rommy van Sereen moeten? Wat had er van ons terecht gekomen? Zeker na het overlijden van onze lieve Karina. Ook de nazorg, een kaartje, een berichtje, de betrokkenheid. Wij hopen jullie snel weer te spreken, niet tijdens een uitvaart maar in een andere setting. Een lekkere lunch op de dijk. Lieve vrouwen van Sereen, nogmaals heel veel dank voor jullie unieke uitvaartverzorging. Dikke knuffel Miranda
 

Naam:Petra en Inge
Bericht:Lieve Dames van Sereen,
Wij willen jullie heel erg bedanken voor jullie hulp bij de uitvaart van onze moeder. Alles kon en jullie dachten ook mee. Wij hebben geen seconde spijt gehad dat we jullie gebeld hebben. Rustig en vertrouwd was Sylvia. En Sylvia probeerde mijn zoontje van 8 jaar echt te troosten( met het verhaal over de haan 🐓bij het crematorium;-)).
Bij twijfel zeg ik meestal niet doen maar bij deze dames zeg ik…niet twijfelen maar doen! De uitspraak “met hoofd en 💕de uitvaart verzorgen is zeker waar
 

Naam:ria proper
Bericht:Lieve dames van Sereen,
Mijn lief is nu al meer dan een jaar geleden overleden. Maar ik ben Sylvia zo dankbaar, dat ze alle tijd heeft genomen om zelf nog met mijn Rinus te overleggen, hoe en wat hij wilde. Alles was mogelijk. Nu kan ik terug kijken op een erg mooi afscheid. Het kaartje na een jaar, super zo attent. Want de wereld draait gewoon door.
Heel veel dank en ga zo door!!!
 

Naam:Fam. Molenaar
Bericht:Lieve kanjers van Sereen, wat zijn jullie een bijzonder team. In alle hectiek en verdriet bij het overlijden van onze (schoon)moeder en oma waren jullie een baken van rust en liefdevolle aanwezigheid. Door jullie professionele en persoonlijke aanpak is het een heel mooi en waardig afscheid geworden. Lieve meiden en in het bijzonder Rina, bedankt voor alle goede zorgen. Jullie hebben een dikke 10 verdiend! Lieve groeten, Fam. Molenaar
 

Naam:Johan en Bettina Kroon
Bericht:Dankzij de vrouwen van Sereen kunnen wij terugblikken op een warm, bijzonder en liefdevol afscheid. Bedankt dames dat jullie onze vader een waardig en respectvolle afscheid hebben gegeven. Top!
 

Naam:Jan
Bericht:Lieve Vrouwen van Sereen,
Hartelijk dank voor de correcte en volmaakte uitvaart van mijn lieve Corrie. Precies zoals we bij gesprekken tussen ons beiden hierover dit hadden voorgesteld. Ik heb nu voldoende tranenvocht voor de komende periode. Een enkele noot van het "Erbarme Dich" is al voldoende voor een halve dag. Zo komen we de dagen door met veel denken aan de tijd dat we nog samen waren.
Nogmaals veel dank, Jan
 

Naam:Dixy Verheij
Bericht:Het overlijden van je moeder brengt een hoop verdriet met zich mee. Dan komt het eerste telefonisch gesprek met Sylvia wat zo prettig was, dat het een geruststellend gevoel geeft. Omdat wij nog vragen hadden en dat graag wilde bespreken was het geen enkel probleem en de volgende dag kwam Sylvia langs en wij hadden gelijk een beeld voor ons hoe de dag eruit zou kunnen zien.
De zorg die hun uit handen nemen neemt al zoveel verdriet van je weg, en het vertrouwen ligt volledig bij hun. Overal heb je inspraak in, en mag je behulpzaam zijn, maar de manier waarop hun het beroep uitoefenen verdient een lintje.
Rina heeft ons bij het begin tot het eind en de eind evaluatie begeleid wat een lieve, warme en empathische vrouw is zij diep respect.
Het was haast vreemd dat het maar voor even was, je zou denken dat je een vriendschap voor het leven hebt afgesloten. Maar door het mooie afscheid waar we heel eervol op terug kijken denken we gelijk weer aan de goede zorgen van de vrouwen van Sereen. Onze dankbaarheid is heel erg GROOT! Lieve groet.
 

Naam:Claudia
Bericht:Het is moeilijk in woorden te vatten hoeveel Regina voor ons betekend heeft. De warmte en professionaliteit gaan in elkaar over zonder dat je het merkt. Alles, alle details, iedere wens, tot in de puntjes verzorgd. Maar dat niet alleen; op een manier die ieder moment betrokken en zelfs liefdevol voelde. Doordat mijn zus zelf al wist dat ze zou overlijden heeft ze de eerste contacten ook zelf gelegd. Regina is in het voortraject, op de dag van overlijden, tijdens de uitvaart en daarna een baken geweest.
Dank jullie wel, voor het vak op deze manier invullen. En dank je in het bijzonder Regina, voor wie jij bent.
 

Naam:Tamara, Michelle, Amy, Jack en Miranda
Bericht:Een reactie plaatsen? Hoeveel bladzijdes mogen wij gebruiken? Wij raken namelijk niet uitverteld over de vrouwen van Sereen. Sylvia en Regina hebben bij ons een speciale plek in ons hart gekregen. Onze wereld stortte letterlijk in op 15 juli jl. Uit Griekenland kregen wij het afschuwelijke nieuws te horen dat onze lieve Karina bij een auto ongeluk om het leven was gekomen. Sereen hebben wij direct gebeld en ze waren er voor ons. 24 uur per dag 16 dagen lang. Na 12 traumatische dagen kwam Karina eindelijk thuis. Sereen heeft er voor gezorgd dat wij Karina nog konden zien. Onze grootste wens werd hiermee vervuld. Wij mochten Karina zien bij Sereen, een prachtige plek, waar een huiselijke sfeer werd gecreeerd. Later die nacht werd Karina naar haar woning gebracht. Er werd niet gekeken op een uur. Ze waren er voor ons. Ook tijdens de mis in de kerk was Sereen van onschatbare waarde. Zorgvuldig hadden wij de liedjes uitgekozen die Karina zo mooi vond. Er werd echter door de pastoor verteld dat ze problemen hadden met de wifi en dat daardoor de liedjes niet konden worden gespeeld. Regina kwam op het idee de liedjes nog op een cd te branden. Sylvia is vervolgens weer naar haar kantoor gereden om de liedjes op een cd te plaatsen, waardoor alles conform onze wens kon verder gaan. Wij hebben hiervan niets gemerkt, ze zijn namelijk onzichtbaar, maar zo aanwezig. De vrouwen van Sereen zeggen: je kan een uitvaart maar 1 keer doen, dan moet het goed! Sylvia en Regina, wij hebben jullie al 10.000 keer bedankt. Maar nogmaals dank voor jullie onvergetelijke inzet en nazorg. Jullie zouden geridderd moeten worden. xx
 

Naam:Bert Butter
Bericht:Lieve mensen van Sereen en dan met name Sylvia waar we na het overlijden van mijn vrouw en moeder en oma mee te maken hadden was in een woord voortreffelijk en menselijk van de bovenste plank.
Vanaf het eerste moment was er alle hulp en medewerking en vooral het meedenken in oplossingen van het bedenken van teksten en de foto sessie tijdens de crematie was uitstekend en heel liefdevol en het 24 uur per dag bereikbaar zijn.
Deze zware tijd is mede door de uitstekende begeleiding van Sylvia een stuk lichter geworden al laat het verlies van mijn vrouw een grote leegte achter.
 

Naam:Miranda
Bericht:Morgen is het 1 jaar geleden dat wij afscheid moesten nemen van onze lieve moeder. Vandaag ontvangen wij van Sereen een prachtige kaart met hele mooie woorden die ons nog steeds enorm raken. Sereen, wij zijn jullie zo dankbaar voor alles wat jullie hebben gedaan en nog steeds doen. xx
 

Naam:Samara
Bericht:Wij hebben veel te vroeg afscheid moeten nemen van onze (schoon) moeder (echtgenote en oma) in deze verschrikkelijke periode is het erg fijn dat vrouwen van sereen ons alles uit handen nemen. Rina is een fantastische vrouw en heeft alles tot in de puntjes geregeld. Mama heeft een afscheid gekregen hoe ze het verdiende ondanks alle strenge regels.
 

Naam:Lyda Koning
Bericht:Dankzij het team van Sereen kunnen wij terug kijken op een bijzondere warme respectvolle uitvaart van onze broer/zwager. De professionele manier van aanpak was geweldig! Er was een luisterend oor in deze moeilijke tijd, niets was jullie teveel en stonden 24/7 klaar. Hartelijk dank dames van Sereen.
Met vriendelijke groet, Lyda Koning
 

Naam:Sylvia Tuiteman
Bericht:Afscheid nemen in deze corona tijd is heftig. Je bedenkt een mooie uitvaart maar er kan en mag eigenlijk weinig. Een paar weken geleden hadden wij een afspraak met Regina. Alle wensen van mijn vader werden opgeschreven. Het werd een superfijn gesprek. Niet veel later stierf mijn vader en zaten wij in het corona geweld. Regina werd de brenger van het slechte nieuws. Toch hebben wij een waardevol afscheid kunnen geven. Wat een topper ben jij Regina. Elke dag even dat persoonlijke contact, het verzorgen van de fotopresentatie bij de uitvaart, de begeleiding van de uitvaart zelf. Het persoonlijke. Wat ben ik blij dat wij De vrouwen van Sereen hebben gekozen. Van ons een dikke 10!!
 

Naam:Karina, Tamara en Miranda
Bericht:Lieve vrouwen van Sereen. Na het overlijden van onze moeder hebben wij telefonisch contact gezocht met Sereen. Vanaf het eerste moment voelde dat bijzonder vertrouwd. Met grote zorgvuldigheid en respect werden de kaarten gemaakt, de kerk geregeld en werd onze lieve ma naar de gewenste plek gebracht. De rust die Rommy uitstraalde zorgde voor een bijzonder fijne sfeer. Sylvia en haar team hebben wat ons betreft een 10. Alles klopte. Sereen is tijdens deze dagen onzichtbaar maar zo aanwezig. Wij danken Sereen voor de hele 'mooie' dagen die wij nog konden doorbrengen met onze lieve moeder.
 

Naam:Danielle Bijtenhoorn
Bericht:Als ik aan de vrouwen van Sereen denk ......denk ik woooow wat ben ik blij dat ik toen contact met jullie heb gezocht en Rina en Rommy wat zijn jullie mooie mensen.....jullie hebben zo"n ongelofelijke passie voor jullie vak en wat waren het speciale weken ondanks het verdriet toen mijn beide ouders 10 dagen na elkaar overleden.
Ik kan alleen maar zeggen ......komt iemand in deze situatie bel deze mooie mensen ....hun maken het afscheid speciaal.

Liefs Danielle Bijtenhoorn en de fam.
 

Naam:Marije
Bericht:Lieve vrouwen van Sereen, ik ben jullie zo dankbaar! Het overlijden van mijn moeder kwam heel plotseling en onverwacht. De schok was groot en het verlies heel onwerkelijk. En dan moet je een uitvaart gaan regelen.. Dat regelen hebben jullie ons grotendeels uit handen genomen gelukkig. Vanaf het eerste contact voelde het goed, warm en vertrouwd. Jullie interesse en aandacht was zo oprecht en niks was te gek. Het was zo persoonlijk! 24/7 stonden jullie voor ons klaar. Zichtbaar op de momenten dat dit nodig was en onzichtbaar op de momenten dat dit passend was. Jullie hebben overduidelijk veel liefde voor het vak. Dankzij jullie heeft mijn moeder de uitvaart gekregen die zij verdiende en wij kijken er met een goed en warm gevoel op terug.
 

Naam:M.Buijs
Bericht:Graag wil ik iedereen laten weten over de zeer attent, zorgzame ,betrokken respectvolle zorg die gegeven wordt door de vrouwen van Sereen.
Niets is teveel ,alles kan en altijd klaarstaand.
Mijn moeder is op 1e kerstdag j.l. gestorven dus zeker geen makkelijke periode maar we zijn geweldig opgevangen en ontzorgt doordat er vele dingen die geregeld moeten worden uit handen worden genomen
Onze dank is groot
 

Naam:Marion Heesters
Bericht:Lieve dames, wat was het een mooi afscheid voor mijn beste vriendin 6 weken geleden. De door haar zelf met jullie besproken wensen zijn allemaal vervuld. . Jullie waren zo betrokken en respectvol tijdens het regelen van haar afscheid en zelfs nog daarna. Heel bijzonder. Er is veel tijd en liefde in gestoken. Ik wil jullie daar heel erg voor bedanken.
Marion
 

Naam:Olaf en Bram
Bericht:De vrouwen van Sereen hebben de uitvaart van onze moeder met enorm veel zorgvuldigheid en betrokkenheid verzorgd.
Vanaf het eerste gesprek tot en met de allerlaatste afhandelingen voelde het contact goed en vertrouwelijk, en ondanks dat er veel geregeld moest worden, was de begeleiding altijd even hartelijk en menselijk.
Er werd rekening gehouden met al onze wensen en voorkeuren en we hadden ons geen mooiere uitvaart kunnen wensen.
Onze speciale dank gaat uit naar Regina en Rommy, die ons zo liefdevol en kordaat hebben bijgestaan tijdens het proces.
Niet alleen wij als zonen, maar ook onze vader en zijn kleindochter zijn door zowel Regina als Rommy op een bijzonder betrokken en liefdevolle manier terzijde gestaan.
Vrouwen van Sereen, nogmaals hartelijk dank voor alles; we hebben hier geen seconde spijt van gehad en we willen iedereen, die een bijzondere uitvaartverzorging voor zijn/haar overleden dierbare wenst, op het hart drukken om de diensten van De Vrouwen van Sereen te omarmen.
 

Naam:Marion
Bericht:Het is bijna 3 weken geleden dat mijn vader is overleden.
Ik heb ervaren hoe prettig een goed contact is met de uitvaart onderneming: van direct na het overlijden tot en met de crematie.
Zowel Regina als Rina brachten mij op ideeën waar ik nooit aan gedacht zou hebben. Mijn vader is een ingetogen, rustige man van weinig woorden en met niet zo heel veel contacten. Ik wilde in die lijn ook een 'simpele' uitvaart.
Regina bracht mij op het idee van de foto van een kunstwerk, gemaakt door zijn overleden vrouw, op de kaart. Rina stelde een beeldpresentatie voor.
Vooral onze eigen inbreng en assistentie in een aantal praktische zaken (o.a. kist sluiten en kist dragen) hebben wij als zeer prettig ervaren.
En vooral de bloemen uit het grafwerk waar Rina een paar bosjes van had gemaakt om mee naar huis te nemen, voelde erg goed!
Enorm bedankt voor jullie warme en liefdevolle werk! Wij kijken terug op een mooi afscheid.
 

Naam:Brenda
Bericht:Lieve vrouwen van sereen
Wij hebben jullie 4 maanden geleden helaas moeten inschakelen om onze vaders uitvaart te regelen. Maar op de dag van vandaag geen spijt van gehad. Wat zijn jullie schatten en daarbij gaat alle lof naar Rina wat een lieverd is dit zeg. Ze doet alles met haar hart . Wij hebben mijn vaders as opgehaald op het noorder en daar zeiden we ook hoe blij wij waren dat jullie het allemaal geregeld hadden. De meneer zei jullie waren aan het goede adres bij sereen. En dat is helemaal waar.Hij was vol complimenten over jullie.
Wij geven dit aan iedereen door en hopen jullie voorlopig niet meer nodig
te hebben. Lieve groeten Brenda van den Berg
 

Naam:Gerda
Bericht:Mijn Grote zus was een bijzondere vrouw, beetje een kluizenaar, maar een vrouw met een goed hart en ik heb veel met haar meegemaakt. Ik heb afscheid van haar kunnen nemen in alle rust en met alle eer en wensen die bij mijn zus hoorde ....Klein maar Mooi.... zonder de Vrouwen van Sereen was dat me NIET gelukt. Dank je wel Regina en de anderen! De zachte vrouwenhanden- en harten zijn bij jullie voelbaar in alles!
 

Naam:Familie de Kock
Bericht:Lieve dames van Sereen en in het bijzonder Rina, toen mijn man, onze (schoon)-vader en opa na een ziekbed van 3 jaar voor ons toch nog plotseling overleed hebben wij een beroep op jullie mogen doen. Wat hebben jullie alles goed geregeld en wat is er met ons meegedacht. Niets was jullie teveel, dag en nacht waren jullie voor ons bereikbaar. Wij kijken terug op een warm, bijzonder en liefdevol afscheid. Nu ruim en jaar later wordt er door ons en vele anderen nog over het prachtige afscheid gesproken. Ook de aandacht van Sereen na het afscheid heeft ons en in het bijzonder onze moeder goed gedaan. De uitvaart was tot in de puntjes verzorgd ! Nogmaals hartelijk dank hiervoor.
 

Naam:Jan de Wit
Bericht:Twee maanden geleden hebben de Vrouwen van Sereen de uitvaart verzorgd van mijn vrouw.
Met name Rina Verweij heeft voor ons alles prima geregeld en verzorgd. Ze kwam ook met ideeën die heel goed overeen kwamen met de wensen van mijn vrouw, gewoon en zonder poespas.
Ook de kleinkinderen werden er door Rina bij betrokken met eventuele wensen of ideeën die zij hadden.
Ook de dagen dat mijn vrouw in het afscheidshuis lag was prima geregeld. We konden daar terecht wanneer we maar wilden.
Nogmaals Rina hartelijk dank voor de goede verzorging.
 

Naam:Margonda
Bericht:Wij hebben de uitvaart van onze moeder, oma en vrouw van mijn vader laten verzorgen door de Vrouwen van Sereen. Rina is een hele vriendelijke vrouw en nam alle tijd voor ons. Wij hebben daardoor op een mooie manier afscheid kunnen nemen en er een mooie herinnering aan over gehouden. Ook het gesprek na anderhalve maand, was een fijne ervaring. Dank je wel Rina.
 

Naam:Nancy den Butter - van Driel
Bericht:Lieve Sylvia, bijna 6 jaar geleden kregen wij te horen dat mijn vader ziek was en ongeneeslijk helaas. Na een aantal onderzoeken bleek dat het ging om alvleesklierkanker met uitzaaiingen naar lever en longen, het zette het leven van mijn ouders en dat van mij, mijn zus en onze gezinnen op zijn kop! Plannen werden gemaakt om nog leuke dingen met elkaar te ondernemen maar deze tijd werd ons helaas niet meer gegund. Mijn vader stierf binnen 2 maanden na de diagnose en die 2 maanden zaten we in een rollercoaster. Gelukkig praatte mijn vader overal over gaf hij aan ons aan wat hij wel en niet wilde tijdens zijn ziek zijn en zijn uitvaart. Alles hebben mijn ouders, zus en ik met elkaar als gezin gedaan, de ziekenhuisbezoeken, de nare uitslagen, de tegenslagen, de muziek uitzoeken voor de uitvaart echt alles. Ook de verzorging in het laatste stuk van zijn leven toen hij zelf niets meer kon en wij elke dag bij hem waren en dan de muziek draaide waar hij zo van hield. Omdat mijn vader in sneltreinvaart achteruit ging ben gaan zoeken naar een uitvaartverzorging waar alles mogelijk was en die bij ons paste. Mijn oog viel op Sereen, een uitvaartverzorging verzorgt door vrouwen en zo kwam ik contact met Sylvia van Leeuwen. Wij hadden mijn vader het liefst bij ons gehouden, maar het was onvermijdelijk dat we hem gingen verliezen en we hadden ons geen betere uitvaartverzorgster kunnen wensen dan Sylvia en haar collega. De zorg die we al die tijd met elkaar hadden gedaan werd na het overlijden van mijn vader aangevuld door Sylvia en haar collega Roos. Wij waren op ons gemak bij Sylvia en hadden er een fijn en vertrouwd gevoel bij over hoe zij haar werk deed!! Alles was mogelijk, niets was te veel,en alles was bespreekbaar en we kijken terug op een mooie uitvaart in de lijn zoals mijn vader het graag wilde. Ik heb toen beloofd om een een reactie op de site achter te laten, maar het heeft even geduurd voor ik dit op kon schrijven. Het is bijna 6 jaar geleden nu maar voelt als de dag van gisteren, BEDANKT Sylvia voor jullie goede zorgen toen. Je bent een mooi mens, met een mooie onderneming die je met je hart en veel gevoel draait, dat maakt het afscheid van een dierbare iets draaglijker!! Liefs Nancy den Butter van Driel (dochter van Frans van Driel)
 

Naam:Marieke
Bericht:Lieve Rina en andere vrouwen van Sereen, heel veel dank voor de liefdevolle, smaakvolle en professionele manier waarop jullie alles rondom het afscheid van onze moeder hebben geregeld. Niet alleen namen jullie ons veel zorgen uit handen, maar jullie voegden ook heel veel toe met suggesties die maakten dat alle belangrijke momenten zoveel mooier en betekenisvoller werden werden dan wij zelf hadden kunnen bedenken. Ik zal jullie aan iedereen aanbevelen.
 

Naam:Jeanet Kuijper
Bericht:Lieve meiden, Het is vandaag alweer 8 maanden geleden dat we de uitvaart hadden van mijn lieve man. Voor zijn uitvaart waren jullie al geweest om kennis te maken en met elkaar te bespreken hoe hij zijn uitvaart graag wilde hebben. Hieraan hebben we met elkaar gevolg kunnen geven. Na zijn toch wel onverwachts overlijden, hebben we met Rina en Sylvia alles besproken en is het uitgevoerd zoals hij het graag wilde hebben. We kijken terug op een zeer verdrietige maar zeker waardevolle tijd. We waren heel erg blij met de waardevolle aanvullingen, speciaal die van Rina, want voor haar was het de eerste en dan ook nog eens een grote uitvaart waarvoor alle hens nodig waren. Daarnaast ook de speciale zorg van Rommy die er voor zorgde dat mijn man er keurig bij lag. We zijn erg blij met alle hulp van de Vrouwen van Sereen en dan lag er vandaag ook nog een prachtige kerstkaart in de brievenbus. Nogmaals heel veel dank voor alles. Veel liefs van ons.
 

Naam:rim mars
Bericht:Ik heb veel van jullie recencies gelezen en heb daar bijna niets meer aan toe te voegen. Mijn man had zich geen mooiere uitvaart kunnen wensen allemaal perfect geregeld door Regina. Zij had vooral een luisterend oor en nam ook alle tijd die nodig was. Ook zeker een compliment voor jullie wat de dragers betrof! Zo eervol, perfect (heb het nog nooit eerder zo mee gemaakt). Wij willen jullie erg bedanken voor de mooie en goed verzorgde uitvaart.
 

Naam:Mary
Bericht:Heel goed gevoel hadden wij bij Sereen.
Mijn schoonmoeder had het niet beter kunnen treffen.Was in goede handen.
Het ging zo vanzelfsprekend allemaal.
En dachten met ons mee,heel belangrijk.
Als ik een cijfer zou mogen geven,dan zeker een 10.
 

Naam:Peggy De Jongh
Bericht:Lieve dames, namens onze familie wil ik jullie laten weten dat wij zo ontzettend dankbaar zijn voor jullie geweldige zorg na het overlijden van mijn moeder. Rina, met name jij hebt dag en nacht voor ons klaar gestaan en ervoor gezorgd dat wij terugkijken op een heel mooi afscheid in de kerk van Ransdorp. Niks was teveel en vergeleken met andere uitvaartorganisaties heb jij alles uit handen genomen. Dit was zeer prettig, aangezien afscheid nemen van een dierbare al zwaar genoeg is. Je hebt ons de tijd gegeven en met ons nagedacht over hoe wij een zo mooi mogelijk afscheid voor haar konden organiseren. Deze uitvaart was mijn moeder ten voeten uit. Nogmaals dank, wij hadden ons geen betere service en afscheid kunnen wensen.
 

Naam:Frank Schilder
Bericht:Zéér professionele en warme begeleiding bij de uitvaart van mijn vader. Nog in het bijzijn van mijn vader de juiste adviezen gehad om zo de laatste wens van mijn vader in te willigen. Sylvia verstaat de kunst om "onzichtbaar aanwezig" te zijn om werkelijk alles in goede banen de leiden. Daarmee was het zéker niet gedaan. Ook de warme en oh zo belangrijke nazorg is van hoog niveau.
 

Naam:Yvonne Picavet
Bericht:Afgelopen juni overleed op een avond mijn vader.De volgend dag belde ik Sereen. Daar kwam ik in contact met Rina. We kwamen in een warm bad terecht.Alle dingen die geregeld moesten worden en alle zorgen werden uit je handen genomen. Overal werd aan gedacht. Dit werd met zoveel liefde en aandacht gedaan. Mijn vader heeft 5 dagen in het afscheidshuis gelegen. We konden er altijd heen en elk verzoek was geen probleem. Bedankt lieve Rina en Sereen dat jullie mijn vader een waardig afscheid hebben gegeven.
 

Naam:Loes
Bericht:Lieve vrouwen van Sereen, in het bijzonder Rina, dank voor de begeleiding na het plotseling overlijden van mijn man. Niets was te veel, alles was mogelijk en fijn dat er meegedacht werd met alles wat er geregeld moest worden. Zo hebben wij samen met onze familie er een warm en waardevol afscheid van gemaakt. Nogmaals dank!
 

Naam:Sonja van Beers
Bericht:Zoveel aandacht en zo op maat, TOP
 

Naam:Jemnah Zwart
Bericht:Ondanks dat we allemaal heel verdrietig waren was het zo fijn om de vrouwen van Sereen om ons heen te hebben na de dood van me vader. Ze luisterden ontzettend goed naar hoe wij het wilden en denken zo goed mee. Alles kan. Een lach en een traan nergens doen ze moeilijk over. Ook de nazorg die ze verlenen gewoon weg zo blij met ze. Dank jullie wel lieve vrouwen! Liefs Jemnah
 

Naam:Stefanie Schouten
Bericht:Zonder deze vrouwen had mijn mamsie nooit zo een prachtige uitvaart gehad. Mijn moeder heeft het zelf allemaal kunnen vertellen aan Sylvia een half jaar geleden, hoe ze het graag wilde hebben op haar laatste feestje. Want ondanks dat het erg verdrietig was, was het ook prachtig mooi en was de liefde voelbaar. De vrouwen van sereen zijn echt mensen die werken met hun hart en hun gevoel. Dank jullie wel! Liefs van mij xx
 

Naam:Familie Vink
Bericht:Toen onze moeder onverwacht overleed, moesten wij ineens een uitvaartondernemer kiezen. Een ding waren we het over eens "geen mannen in zwarte pakken". Wij kozen voor Vrouwen van Sereen. Al meteen na de eerste ontmoeting met Rina was duidelijk dat we een goede keus hadden gemaakt. Al het "zakelijke" werd ons uit handen genomen, er werd met ons meegedacht. Fantastisch! Dit leidde tot een mooi en warm afscheid in de geest van onze moeder.
 

Naam:Anoniem
Bericht:Lieve meiden,
Ik heb gisteren een uitvaart bijgewoond onder jullie begeleiding en er moet mij iets van het hart. Ik heb bewondering voor jullie, de rust! Ik heb iets moois gezien, iets menselijks gezien, Rina brak maar herstelde zich zo goed. Het was zo puur en zo intens. Ik heb jullie gevoeld en dat voelde zo goed, zo zacht. Zo meegaan met de tijd van nu. De wensen van de overledene en dierbaren voorop. Ik kan alleen maar zeggen: petje af. Zo hoort een uitvaart te zijn! Bedankt!
 

Naam:Tilly de Mooij
Bericht:Op 17 juli 2014 overleed mijn moeder. Via het Hospice in Vrijheid in Purmerend werd ik voor het eerst in contact gebracht met Sereen. Omdat Sylvia van Leeuwen met vakantie was, heeft haar collega alles geregeld. Grote bewondering voor haar, hoe zij in een voor haar ook moeilijke periode rond het verlies van haar vrienden bij de ramp MH17, toch deze crematie naar volle tevredenheid heeft geregeld. Helaas moest ik vorig jaar weer contact opnemen met Sereen. Dit keer omdat mijn lieve man, met een uitzichtloze ziekte, besloten had tot euthanasie. Tussen het besluit en het werkelijke overlijden zaten drie lange maanden. Na een intens eerste gesprek heeft Sylvia de taak op zich genomen om ons hierbij te begeleiden. Een intensieve tijd volgde met veel contactmomenten. Alleen al met de rouwkaart zijn wij vier weken bezig geweest. Een kist waarop het sabel van mijn echtgenoot werd bevestigd als laatste groet, zo bijzonder. De foto's met de muziek, zo mooi samengevoegd door het crematorium Schagerkogge in Schagen. Een indrukwekkend gecreëerd bloemstuk op drijfhout voor op de kist wat op het laatst op de kist werd gezet. Al mijn man zijn wensen zijn uitgevoerd waardoor 10 november 2017 een prachtig eerbetoon aan zijn leven is geworden. Mijn zoon en ik kunnen met een goed gevoel terugkijken op een mooi en waardig afscheid. Hoewel ik ons contact mis, hoop ik Sereen voorlopig niet meer nodig te hebben. Ik zal Sereen aan iedereen in mijn omgeving aanbevelen.
 

Naam:Pim Kooper
Bericht:Vandaag afscheid genomen van onze lieve moeder, dank aan Sereen Uitvaart, een hele persoonlijke, warme en lieve begeleiding. Zo kan het dus ook!
Sylvia heel veel lieve dank
X Pim en Els
 

Naam:Corrie Tromp
Bericht:Wat is het fijn om Sylvia, Linda en Rommy om je heen te hebben als je ineens geconfronteerd wordt met het overlijden van je vader.
Zij ontzorgen en verzorgen! Op zo'n manier dat we kunnen terugkijken op een mooie, intense en emotionele week die we met elkaar hebben beleefd. Papa heeft een uitvaart gekregen die recht heeft gedaan aan hoe hij in het leven stond. Heel erg bedankt daarvoor.
Namens de familie Tromp, Corrie
 

Naam:Nel
Bericht:Lieve Sylvia, Rommy en Linda. Wij zijn jullie zeer dankbaar voor de geweldige, liefdevolle en spontane begeleiding voor en tijdens de crematie van Klaas. Jullie hebben geluisterd en heel goed aangevoeld wat we wilden en samen hebben we een prachtig afscheid voor Klaas verzorgd. Jullie hulp voelde als een warme deken om ons heen. Heel veel dank daar voor. Liefs Nel, kinderen en kleinkinderen
 

Naam:Pieter Visser
Bericht:Beste Sylvia en team. Wat zijn jullie toch een stel toppers. Niet alleen hebben jullie ons 100% fantastisch geholpen bij de hele organisatie en het geregel rond het verwerken van het verlies van onze moeder, maar indirect ook door net die speciale aandacht en jullie fijngevoeligheid voor bepaalde situaties die nu eenmaal in een mensenleven voorkomen bij het verwerken van het verlies van onze vader. En dat terwijl die pijn al 20 jaar diep zat. Super bedankt en ik zou iedereen aanbevelen om met jullie in zee te gaan. Pieter Visser.
 

Naam:Wim, Ingrid, Onno en Lars Drijver
Bericht:We kregen van de voormalige koster van de Broeker kerk de aanbeveling Sereen te vragen de uitvaart van mijn vrouw/onze moeder te begeleiden. In alles bleek dit een zeer goede keuze te zijn. Direct al bij het voorgesprek kregen we het gevoel dat er sprake was van veel inlevingsvermogen bij wat onze wensen waren bij de uitvaart. Veel zorg en passie bleek ook in de verdere voorbereiding. Zaten we ergens mee, we konden direct bij jullie terecht. Jullie waren te allen tijde bereikbaar voor goede raadgevingen. Veel bewondering hadden we ook voor de aandacht waarmee het lichaam van mijn vrouw/onze moeder bij de opbaring werd verzorgd met als ongelooflijk resultaat dat zij haar eigen uiterlijk weer terug kreeg. Kortom wij kijken terug op een warme samenwerking, die bijdroeg aan een zeer memorabele dag. Heel veel dank daarvoor.
 

Naam:Vera van Harten
Bericht:Dat het vakvrouwen waren had ik al van afstand mogen ervaren tijdens uitvaarten van minder nabijen. Nu ik recent direct met SEREEN te maken kreeg klikte het meteen. Voelde me zo gesteund door met name Sylvia. Haar professionele prettige discretie. De ruimte die ze gaf. Wat was het heerlijk om 24 uur per etmaal in het prachtige centrum van Edam te kunnen zijn. Dagje voor dagje en stapje voor stapje naar de afscheidsbijeenkomst toe te leven. Achteraf hoorden we dat het een drukke week was voor het bedrijf. Knap om dan toch het gevoel te kunnen geven dat wij de enige uitvaart waren. Dat het zulke goede dagen waren en de blijvende belangstelling helpt enorm op de moeilijke weg van nabestaan naar voortbestaan. Dank jullie hartelijk.
 

Naam:Inge Worb
Bericht:Lieve Sylvia, Rommy en Linda,
Nu, enkele maanden na het overlijden en de crematie van onze moeder, kijken we nog steeds blij en met grote tevredenheid terug. Met jullie aan onze zijde werd het laatste afscheid van mama alles en meer dan wat we gehoopt en verwacht hadden. Dat heeft ons in de afgelopen periode zo geholpen ons verdriet te verwerken en het gemis een plek te geven.
We zijn zo blij met het advies van de thuiszorg om Sereen te vragen voor de begeleiding van mama?s uitvaart. Al heel snel nadat jullie kwamen, wisten we dat alles in orde zou komen. Voor jullie is ?goed? niet genoeg, het moet meer dan dat zijn. Want als geen ander weten jullie dat er geen herkansing is voor het laatste afscheid van een dierbare. Natuurlijk, jullie brengen expertise en ervaring mee. Maar wat ons zo goed deed was de empathie en het respect waarmee jullie met mama en ons omgingen, zoals het moment dat jullie met z?n drie?n mama in jullie armen uit bed tilden en in de kist legden.
Wij kregen alle ruimte om een persoonlijke invulling te geven aan de rouwcirculaire, de condoleance-avond en de crematieplechtigheid. En waar nodig kwamen jullie met een suggestie of advies.
Wij hebben een goede tijd gehad met jullie en denken daar met een warm gevoel aan terug.
Lieve groeten, Reny, Anton, Jos en Inge
 

Naam:Riet visser
Bericht:Sylvia, een paar weken voor het overlijden van mijn vader en onze opa zijn we bij je geweest om het een en ander te regelen want we zagen het al aankomen helaas. Ik kende je niet Carmen wel en dat was best fijn. We hebben het goed kunnen regelen en als ik achteraf kijk zou ik het weer precies zo doen dus is het helemaal perfect gegaan. Jij en je team heel hartelijk bedankt!
 

Naam:Linda
Bericht:Sereen, de naam zegt het al.
Lieve Sylvia en team, in de verdrietige dagen na het overlijden van mijn moeder, waarin alles op je afkomt, was jij er. Niet op de voorgrond en niet constant aanwezig, maar op de momenten wanneer het nodig was. We konden altijd een beroep op je doen. Mede dankzij jou heeft mijn moeder een mooi, vredig en waardig afscheid gekregen. Dank voor je adviezen, je steun, je oprechtheid, je vriendelijkheid, je deskundigheid en dit geldt voor je hele team. Met hartelijk groet, ook namens mijn vader en zus. Linda
 

Naam:Claudia Ros
Bericht:Lieve Sylvia en collega's van Sereen, Op het moment dat een dierbare wegvalt, in ons geval mijn moeder, wil je als nabestaande maar 1 ding: zorgen dat de uitvaart gaat zoals de overledene het gewild zou hebben. Onbekend in de wereld van de uitvaart, volgden wij het advies van de huisarts op: bel de dames van Sereen. En in een oogwenk was jij daar met een team van dames die met zoveel zorgvuldigheid en respect met mijn moeder en met ons zijn omgegaan. Ik realiseer me dat jij op een kwetsbaar moment in ons gezin kwam en wat kon jij goed aangeven wat de mogelijkheden waren en de keuze bij ons laten. Nog diezelfde avond brachten we mama naar jullie afscheidskamer waar drie dagen lang mensen afscheid konden nemen en waar ik heerlijke avonden heb beleefd met vrienden in de tuin waar we herinneringen hebben gedeeld. Mams gaf mij een opdracht mee: Claudia, ik wil niet dat mensen huilen tijdens mijn uitvaart. Dat heb ik haar niet kunnen beloven maar wat hebben we een perfecte modus gevonden van een kleurrijke uitvaart met een waardige sfeer. Daarbij de kleinkinderen goed betrokken wat bijdraagt aan hun verwerking. Het meest wonderlijke wat me bijstaat: als ik je belde omdat ik informatie of meer vlinders of feedback nodig had: in eenzelfde oogwenk was je er alsof jij de coach was voor ons gezin 24/7. Jouw passie is ongekend, wat je doet voor de nabestaanden zo vol liefde en respect. Sereen werkt vanuit het hart en daardoor kunnen wij terugblikken op een bijzondere uitvaart en een evenzo bijzondere begeleiding daarbij. Ook de dagen vooraf aan de uitvaart. Je zit bij ons gezin in het hart! Liefs, uiteraard ook namens mijn vader en broer, Claudia Ros
 

Naam:René Wantzing
Bericht:Beste Sylvia, Toen onze moeder overleed was er voor ons 1 ding heel duidelijk. We wilden dat een vrouw de uitvaart zou begeleiden. Gewoon, omdat ons gevoel zei dat een vrouw meer gevoel voor stijl heeft en vrouwen beter met de gevoelens om kunnen gaan die rond deze gebeurtenis spelen. Misschien was dat een vooroordeel, maar een ding is zeker, jij en je team hebben die verwachting meer dan waar gemaakt. Vanaf het moment dat we voor het eerst met je om tafel zaten om alle mogelijkheden en wensen te bespreken, heb je ons het gevoel gegeven dat je er voor ons was. Soms heel praktisch, soms heel empatisch, altijd met oog voor detail. Goed luisterend naar wat we wilden wist je steeds de juiste mogelijkheden bij ons neer te leggen. En heel belangrijk, je nam de tijd. Op de dag van de crematie ben je een rustpunt geweest. Alles was geregeld, tot in detail. Maar ik ben er van overtuigd dat als er wel iets fout gegaan zou zijn, jij dat adequaat zou hebben opgelost. En dat gevoel, die zekerheid, heeft ervoor gezorgd dat we het mooie afscheid van onze moeder heel bewust hebben kunnen beleven. Ik hoop je heel lang niet te zien, maar als er een overlijden plaatsvindt, weten we je zeker weer te vinden.
 

Naam:Joyce, Monique & Wesley
Bericht:Lieve Sylvia, Wij willen als kinderen van Willy graag even wat zeggen over de manier van het begeleiden van Sereen door deze intens moeilijke tijd. Vanaf het eerste telefonische contact om jou op de hoogte te stellen, van het ophanden zijnde sterven van onze lieve mamma, was je er al meteen voor ons. Het omgaan met de vele kleinkinderen en de zorgen van ons omtrent b.v het thuis opbaren waren ontzettend fijn. Je begeleidde het heel mooi en kwam met allerlei kinderboekjes naar ons toe. Je stelde ons gerust. Mede daardoor is het een prachtig afscheid thuis geweest. Ook de persoonlijke wensen, om de kist zelf te beschilderen door ons en onze kinderen, dat kon allemaal. Zoals onze moeder dat allemaal besproken had in ons eerste gesprek met jou. Heel veel steun gekregen, en hoe jullie zeggen `uitvaart met hoofd en hart` klopt helemaal. Wat denken wij nog veel aan jouw lieve zorgen. Wij hebben onze mamma met heel veel vertrouwen in de handen van Sereen gelegd en hebben daar gelukkig een blijvend fijn gevoel bij. Dank je wel Sylvia! Ook namens mamma, dat weten wij zeker!
 

Naam:Moninque Uyt de Boogaardt
Bericht:Lieve Sylvia, jouw steun kende geen grenzen. Mede dankzij jou en het team van Sereen kunnen wij met een goed gevoel terugkijken op een mooie uitvaart van Mijntje Plugboer. Dankzij jouw luisterend oor en jouw suggesties is deze dag soepel verlopen, precies zoals moeder Mijntje het gewild zou hebben. Wij, Coen, Monique, Chris, Marcel, Regina, Dominique en John willen jou hiervoor heel erg bedanken. Moeder mijntje zou gezegd hebben: ZEKERS TE WETEN!
 

Naam:Marianne Ashkol
Bericht:Naast alle gebruikelijke activiteiten is de begrafenis van mijn vader geheel naar onze wens vormgegeven. Daarbij voelde de uitvaartverzorgster gedurende de gehele periode tussen het overlijden en de begrafenis heel goed aan waar onze behoeften lagen en wist ze heel goed in te spelen op ieders eigenheid. Dit persoonlijke aspect liep als rode draad door het afscheid en maakte het tot een heel mooie en memorabele dag.
 

Naam:Astrid Zijp
Bericht:In januari en in mei 2014 een uitvaart laten verzorgen door de lieve dames van Sereen. Ik heb bewust gekozen voor Sereen, mede door het lezen van de positieve reacties in het gastenboek. Twee verschillende uitvaarten. De ene in besloten kring en de andere met heel veel betrokkenen. Beiden waren heel bijzonder en met zeer veel liefde werden de respectievelijke uitvaarten begeleid. Nogmaals heel hartelijk bedankt voor al jullie goede zorgen, liefde en betrokkenheid. Met recht een waardig en respectvol afscheid.
 

Naam:dora
Bericht:Er is geen moeilijker taak dan goed te bedanken. G. Menage Lieve Sylvia, Wij kunnen inderdaad terugkijken op een warm afscheid van Wijnand, dankzij jouw luisterend oor, het meedenken en het aandragen van suggesties. Liefs Dora
 

Naam:Anneke
Bericht:In één (nou twee) woord(en): fantastisch geregeld! De zondag voor kerst (op woens'- en donderdag) overleed vader. Zaterdag na kerst moest de begrafenis zijn. Weinig tijd voor organisatie, ondanks dat: subliem werk van Sylvia en Rommy! Wat een aanpak, en wat een uitmuntende zorg voor de overledene. Jullie, professionele Sereen-vrouwen, verstaan je vak. Meedenken en oplossen, aanvullende idee?n, geen zee te hoog. Lovende reacties van de familie. Stijl en rust, kennis en kunde. En zoooo mooooooi sereen. Ook daarin doen jullie je naam en je werk eer aan. Hulde.
 

Naam:Jacqueline
Bericht:Lieve Sylvia en Rommy en iedereen die op de achtergrond betrokken was bij het prachtige afscheid van onze prachtige vrouw, moeder en oma. Het was met zo intens veel gevoel, kennis en zorg dat jullie ons een bijzondere week en een indrukwekkend afscheid gaven.. Die week was zo mooi, dat ik er vaak nog even naar terug zou willen gaan. Jullie hebben een onuitwisbare indruk op ons gemaakt. Na de afscheidsplechtigheid moesten we er erg aan wennen dat we Sylvia niet meer elke dag om ons heen hadden; zij had zich als een ware engel over ons ontfermd. Wat ik overigens heel bijzonder vond, was de opmerking van iemand die geen weet had van het overlijden van mijn moeder en haar kaart zag staan. "Goh prachtig! Echt heel sereen..."
 

Naam:Ingrid
Bericht:Lief Sereen team, alle mooie woorden in het gastenboek kunnen wij bevestigen. Ondanks dat onze (schoon)vader zelf al het meeste geregeld had, en er al zeer positieve ervaringen met jullie waren, zijn Sylvia en Rommy er in geslaagd om ons weer te verbazen met hun warme liefde voor het vak. Daarvan krijg je als familie een warme deken over je heen. Meest bijgebleven detail wat net dat verschil maakt: toen wij met enkele familieleden naar de ovenruimte meegingen, lag er een, door Sylvia gemaakt van de aanwezige bloemen, superklein boeketje op de kist. En hem werd nog een goede reis toegewenst. Zeer waardevol moment. Bedankt.
 

Naam:Yvonne
Bericht:Dag Sylvia, Als we terugkijken op de afgelopen periode kan ik niet anders zeggen dan dat ik / wij hebben geboft dat jij en je team ons hebben bijgestaan met alle zaken rondom het overlijden van mijn vader. Het was niet alleen de inzet van professionele kennis, maar ook de oprechte belangstelling voor de hele familie en de verzorging van mijn vader. Daar sprak zoveel warmte en liefde voor het vak en medemens uit dat ik daar nog steeds troost uit haal. Sylvia, ik dank jou en je team voor al jullie inzet. Voor de begeleiding, luisterend oor en hartelijke nazorg.
 

Naam:Anne
Bericht:Lieve Sylvia en Rommy, De begeleiding voor de uitvaart van mijn moeder hadden we ons niet beter kunnen voorstellen. Jullie hebben ervoor gezorgd dat mijn ma beeldschoon was.. Door jullie heeft mijn moeder een waardig afscheid gekregen die zij had verdiend. De warmte, liefde en rust (sereen) hebben wij als zeer prettig ervaren! We kunnen jullie hier niet genoeg voor bedanken!! Liefs, Thoom, Eline en Anne
 

Naam:Petra Klein-Tuijp
Bericht:Lieve Sylvia en Rommy, bedankt voor het verzorgen van de uitvaart van mijn zus Aletta, ondanks dat het verschrikkelijk is, dat zij veel te jong is overleden, hebben je team en jij ervoor gezorgd, dat zij het afscheid heeft gekregen wat zij graag wilde. Warmte, aandacht, deskundigheid en zorg zijn de steutelwoorden, die jullie sterk maken in het verzorgen en begeleiden van een uitvaart. Het is bijzonder te mogen ervaren, dat er mensen bestaan, die ondanks, dat je ze nog nooit hebben ontmoet zo begaan met je zijn en zoveel zorg aan je besteden. Bedankt voor alles Petra Klein-Tuijp
 

Naam:Harry Huele
Bericht:Sfeervol en sereen was het afscheid van mijn vader. Onze wensen zijn door Sylvia feilloos opgepakt en waar nodig werd subtiel gestuurd en geadviseerd. Ben dan ook bijzonder tevreden over haar begeleiding waardoor er meer ruimte en rust was voor hetgeen waar het om ging namelijk het afscheid. Klasse is het woord dat hier op zijn plaats is.
 

Naam:Claudia
Bericht:Lieve Sylvia, mede dankzij jou kan ik aan de allerverdrietigste dag uit mijn leven toch met een glimlach terugdenken, dank voor al je goede zorgen!! Veel liefs, Claudia.
 

Naam:Kim Pennasilico
Bericht:Lieve Sylvia, hierbij wil ik je bedanken voor je steun en je liefdevolle, hartverwarmende en betrokken begeleiding die je ons hebt gegeven bij het afscheid van onze moeder. De manier waarop jij te werk gaat is echt bewonderenswaardig. Niets was te veel, te gek of te lastig. De mogelijkheden waarop jij ons hebt gewezen (en een beetje hulp van de natuur!) hebben het afscheid van onze moeder gemaakt tot een prachtige dag, waar wij en onze vrienden met een glimlach aan zullen terugdenken. Het was een bijzondere ervaring om jou te ontmoeten! Nogmaals, dank!
 

Naam:Nol
Bericht:Sylvia, wij willen jou bedanken voor de manier waarop je de uitvaart van Henk samen met ons verzorgd hebt, net alsof je bij de familie hoorde. De steun de aandacht en liefdevolle en hartverwarmende betrokkenheid hebben ons de juiste beslissingen doen nemen om de uitvaart van Henk zo 'mooi' te maken. Lia, Carola en Nol
 

Naam:Peter
Bericht:Soms kunnen trieste situaties zoals het verliezen van een dierbare in goede banen worden geleid. Toen onze moeder was overleden kwamen we in contact met Sereen en direct werd de zakelijke kant goed op orde gesteld. Maar het belangrijkste was dat wij als familie vanaf dat moment goed werden begeleid. We konden al onze verhalen en wensen kwijt. Er werd echt naar ons geluisterd en niets was teveel. De suggesties die door Sylvia werden gedaan betreft de uitvaart waren voor ons de juiste. De uitvaarttocht van de kerk naar de begraafplaats, met paard en wagen, zal menigeen nog heugen. Onze moeder had niet beter kunnen wensen. Ook de nazorg was perfect, op zakelijk en persoonlijk vlak. Sereen, bedankt voor de goede zorg.

Peter
 

 

Recensie schrijven?

Wilt u uw ervaringen over de begeleiding door de Vrouwen van Sereen met anderen delen of uw mening geven over deze site, dan kunt u op deze pagina een reactie plaatsen.