Uitvaart in de open lucht


`Als je maar lang genoeg gewoon blijft, dan word je vanzelf bijzonder.` Dit is een slogan van een verzekeringsmaatschappij maar omschrijft ook heel mooi hoe een uitvaart in bijvoorbeeld eigen tuin of op het strand wordt ervaren.

Het is misschien wel heel gewoon om afscheid te nemen op een plek waar de overledene graag kwam en wordt het daarom als heel bijzonder ervaren.

De plek moet groot genoeg zijn voor het aantal te verwachten gasten en het weer kan misschien roet in het eten gooien. En natuurlijk moeten we rekening houden met de omgeving en eventueel een vergunning aanvragen. Maar waar een wil is, is een weg.

Soms worden de mouwen opgestroopt en gaat de hele familie en de vriendengroep aan de slag om alles klaar te zetten, hapjes te maken en vindt men er troost in om alles zelf te doen.

Maar u kunt de organisatie ook uitbesteden aan Saskia`s Catering. Wij werken al jaren samen met het team van Saskia en vullen elkaar naadloos aan. Los van al het lekkers wat uit haar keuken komt, heeft zijn een ruime ervaring en expertise waar we op kunnen vertrouwen. Saskia heeft bovendien alles in huis wat nodig mocht zijn; tenten, stoelen, tafels, kopjes, glazen, heaters enzovoort.