Vrouwen van Sereen

Informatie over Coronavirus


Het went nooit om afstand van elkaar te houden. Het blijft vreemd om geen handen te schudden, om elkaar niet te omhelzen. Toch is het nog nodig.

Er geldt geen maximumaantal bezoekers meer voor uitvaarten. Wel moeten bezoekers van een uitvaart altijd 1,5 meter afstand (kunnen) houden.
 
Vrouwen van Sereen volgt de maatregelen uiteraard op de voet. Er is veel afstemming met de relevante instanties en organisaties maar ook met de diverse bedrijven, professionals, locaties en toeleveranciers waar wij mee samenwerken.

Wij hebben de belangrijkste maatregelen en meest gestelde vragen op een rijtje gezet:


Staat uw vraag er niet bij? Neem dan vooral contact met ons op via e-mail of telefonisch via 0299 - 32 00 71.

Ter voorkoming van verspreiding van het coronavirus vraagt Vrouwen van Sereen u vooral om uw eigen verantwoordelijkheid hierin te nemen.

Voor ons allen geldt:

♦ Houd altijd minimaal 1,5 meter afstand van anderen, vermijd drukte. Als u ziet dat het lastig wordt om 1,5 meter afstand te houden, ga dan weg.

♦ Gezondheidsklachten (hoesten, kortademigheid, verkoudheid of koorts) kunnen signalen zijn dat iemand besmet is. Heeft u klachten, blijft u dan thuis en laat u testen.

♦ Is er bij u sprake van kwetsbaarheid op grond van hoge leeftijd en/of verminderde weerstand en bent u niet gevaccineerd? Wees extra voorzichtig.

♦ Indien uw dierbare (vermoedelijk) is overleden door het Coronavirus dan moet u dit melden als u contact met ons opneemt om het overlijden te melden.

 Laatste update: 9 juli 2021