Vrouwen van Sereen

Informatie over Coronavirus


Het went nooit om afstand van elkaar te houden. Het blijft vreemd om geen handen te schudden, om elkaar niet te omhelzen. Toch is het zo nodig.

Op dinsdagavond 13 oktober heeft premier Rutte in een persconferentie een gedeeltelijke lockdown aangekondigd om de enorme toename van de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Door een uitzondering te maken voor uitvaarten toont de overheid oog te hebben voor de moeilijke situatie van nabestaanden in coronatijd.

Vrouwen van Sereen volgt de maatregelen uiteraard op de voet. Er is veel afstemming met de relevante instanties en organisaties maar ook met de diverse bedrijven, professionals, locaties en toeleveranciers waar wij mee samenwerken.

Wij hebben de belangrijkste maatregelen en meest gestelde vragen op een rijtje gezet:


Staat uw vraag er niet bij? Neem dan vooral contact met ons op via e-mail of telefonisch via 0299 - 32 00 71.
Ter voorkoming van verspreiding van het coronavirus vraagt Vrouwen van Sereen u vooral om uw eigen verantwoordelijkheid hierin te nemen.

Voor ons allen geldt:

♦ Houd altijd minimaal 1,5 meter afstand van anderen, vermijd drukte. Als u ziet dat het lastig wordt om 1,5 meter afstand te houden, ga dan weg.

♦ Het dringend advies is, om in publieke binnenruimtes waaronder ook uitvaartcentra, crematoria en kerken, een niet-medisch mond- en neusmasker te gebruiken.

♦ Gezondheidsklachten (hoesten, kortademigheid, verkoudheid of koorts) kunnen signalen zijn dat iemand besmet is. Heeft u klachten, blijft u dan thuis. Heeft u of iemand in uw huishouden koorts dan moet iedereen in het huishouden thuisblijven.

♦ Is er bij u sprake van kwetsbaarheid op grond van hoge leeftijd en/of verminderde weerstand? Wees extra voorzichtig.

♦ Indien uw dierbare (vermoedelijk) is overleden door het Coronavirus dan moet u dit melden als u contact met ons opneemt om het overlijden te melden.


 Laatste update: 16 oktober 2020