Vrouwen van Sereen

Informatie over Coronavirus


Op zondag 15 maart heeft de overheid vergaande maatregelen afgekondigd om de verspreiding van het coronavirus te beperken. De maatregelen zijn van grote invloed op de opbaring van de overledene, het condoleancebezoek en de uitvaartplechtigheid. 

Op 6 mei is een stapsgewijze versoepeling van de coronamaatregelen aankondigd; zij het onder het voorbehoud van de ontwikkeling van het virus.

Vrouwen van Sereen volgt de maatregelen uiteraard op de voet. Er is veel afstemming met de relevante instanties en organisaties maar ook met de diverse bedrijven, professionals, locaties en toeleveranciers waar wij mee samenwerken.

Wij hebben de belangrijkste maatregelen en meest gestelde vragen op een rijtje gezet:


Staat uw vraag er niet bij? Neem dan vooral contact met ons op via e-mail of telefonisch via 0299 - 32 00 71.
Ter voorkoming van verspreiding van het coronavirus vraagt Vrouwen van Sereen u vooral om uw eigen verantwoordelijkheid hierin te nemen.

Voor ons allen geldt:

♦ Houd altijd minimaal 1,5 meter afstand van anderen, vermijd drukte. Als u ziet dat het lastig wordt om 1,5 meter afstand te houden, ga dan weg.

♦ Gezondheidsklachten (hoesten, kortademigheid, verkoudheid of koorts) kunnen signalen zijn dat iemand besmet is. Heeft u klachten, blijft u dan thuis. Heeft u of iemand in uw huishouden koorts dan moet iedereen in het huishouden thuisblijven.

♦ Is er bij u sprake van kwetsbaarheid op grond van hoge leeftijd en/of verminderde weerstand? Wees extra voorzichtig. Het is verstandig om voorlopig nog zo veel mogelijk thuis te blijven.

♦ Indien uw dierbare (vermoedelijk) is overleden door het Coronavirus dan moet u dit melden als u contact met ons opneemt om het overlijden te melden.


 Laatste update: 9 augustus 2020