Uitvaartcentrum met familiekamers in Purmerend


In de wijk De Gors in Purmerend, naast het gelijknamige winkelcentrum De Gors, ligt ons uitvaartcentrum aan de Zwanebloem. Het is een huiselijke en gemoedelijke plek waar afscheid kan worden genomen van iemand die u lief is.

In ons uitvaartcentrum zijn twee familiekamers. We noemen ze Roos en Linde. Met een eigen sleutel kan de familie op ieder moment, zonder dat daarvoor een afspraak hoeft te worden gemaakt, naar binnen. Ook is er een grote rustige huiskamer en een keuken waar een kopje koffie of thee kan worden gezet.

De familie kan zelf bepalen wanneer, hoe lang en met wie zij de overledene willen bezoeken. De ervaring leert dat er, soms meerdere keren per dag, kleine gezelschappen zoals familieleden goede vrienden of misschien buren of collega’s, in de familiekamer worden uitgenodigd.

Het uitvaartcentrum is makkelijk bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. Ook is het uitvaartcentrum goed toegankelijk voor bezoekers die gebruik maken van een rollator, rolstoel of scootmobiel.