Uitvaartcentrum van Sereen in Volendam


Afscheid nemen doet iedereen op zijn eigen manier. Als een opbaring of condoleance thuis niet lukt, niet kan of niet gewenst is, biedt Sereen u waardige alternatieven.

Ons uitvaartcentrum en onze familiekamers in Edam en Volendam zijn zo ingericht dat u zich er in deze intense dagen op uw gemak voelt. Een plek waar u altijd naar toe kunt komen als u dat wilt. Waar u privacy ervaart en waar u zelf de tijd bepaalt.

Het uitvaartcentrum van Sereen in Volendam is gevestigd op de hoek van de
Mgr. Cornelis Veermanlaan en de Julianaweg.Wij zijn makkelijk bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. De toegankelijkheid voor bezoekers die gebruik maken van een rollator, rolstoel of scootmobiel is goed.

Het karakteristieke pand is smaakvol ingericht. In een huiselijke sfeer kunt u er samenkomen met familie en vrienden om afscheid te nemen van iemand die u lief is.

Wij hebben de beschikking over een grote aula waar condoleances kunnen worden gehouden. Verder zijn er twee ruime familiekamers. Dit zijn warme sfeervol ingerichte kamers waarvan de familie de sleutel krijgt. Zij kunnen zelf bepalen wanneer, hoe lang en met wie zij de overledene willen bezoeken.

Meestal wordt de afscheidsdienst in een kerk of in de aula van een crematorium gehouden. Als dit niet past of niet aanspreekt, kan er ook een bijeenkomst in de aula van ons uitvaartcentrum worden gehouden. Het gezelschap kan dan uit maximaal 30 personen bestaan.